Menu
Din handlekurv

Hundefôr

Brand: HappyDog
• Med lam av høy kvalitet• Lett fordøyelig• Spesielt velsmakende• Glutenfri oppskriftKvalitetsfôr av høy kvalitet for valper i avvenningsfasenEt optimalt sammensatt valpekosthold er det beste grunnlaget for sunn utvikling! Happy Dog Baby Starter Lamb & Rice inneholder lam av ..
Kr. 149,-
Eks Mva:Kr. 119,-
Brand: HappyDog
Det praktiske alternativet til BARF-metoden!Tilskudd til hunder for blanding med våt mat.Happy Dog Flocken Mixer- Flak for blanding med kjøtt.Med 5 typer korn, grønnsaker og middelhavsurter.Med verdifulle vitaminer og mineraler.Flake MixerKjøtt er næringsrikt, men kan ikke stå alene. Et godt ba..
Kr. 449,-
Eks Mva:Kr. 359,-
Brand: HappyDog
Happy Dog Flocken Vollkost- Komplett fôr til alle raser, spesielt egnet for overfølsomme hunderLett å fordøye finmalte flak med verdifullt kjøttproteinPasser også til blanding til valper over 4 ukerKomplett fôr til spesielt overfølsomme hunder.Lett fordøyelige finmalte flak pluss verdifullt kjø..
Kr. 449,-
Eks Mva:Kr. 359,-
Brand: HappyDog
Happy Dog Natur Croq Balance M/Cottage Cheese- Dette lett fordøyelige, fulle naturfôr NaturCroq Balance fôret er optimalt egnet for alle voksne hunder med et normalt energibehov. Den unike croquet-blandingen gir hunden din en veldig spesiell smaksopplevelse! Den sunne og lette oppskriften med c..
Kr. 495,-
Eks Mva:Kr. 396,-
Brand: HappyDog
Happy Dog Natur Croq Lam & Ris - har bestått testen for sensitive mager! Den veldig sunne og lette oppskriften inneholder verdifulle og lett fordøyelige ingredienser. For eksempel velsmakende lam, meget fordøyelig ris og verdifulle omega-3 og omega-6 fettsyrer fra solsikke og rapsolje - vik..
Kr. 529,-
Eks Mva:Kr. 423,-
Brand: HappyDog
Happy Dog Natur Croq Oksekjøtt & Ris- er optimal for voksne hunder av alle raser med et normalt energibehov. De sprø krokettene inneholder verdifulle ingredienser som storfekjøtt, ris, sunne fullkorn og verdifulle urter samt alle vitaminer og mineraler som er viktige for å gi hunden din en balan..
Kr. 495,-
Eks Mva:Kr. 396,-
Brand: HappyDog
Komplett fôr med alle de viktige næringsstoffene, uten fargestoffer og konserveringsmidler og uten soya, høy fordøyelighet på grunn av god kvalitet. Den balanserte og svært fordøyelige valpematen NaturCroq Valp er utviklet spesielt for de spesielle ernæringsbehovene til valper fra 4. uker til og med..
Kr. 495,-
Eks Mva:Kr. 396,-
Brand: HappyDog
En optimal sammensatt valpediett er det beste grunnlaget for en sunn utvikling! Mini Baby & Junior inneholder fugl og laks av høy kvalitet, samt den verdifulle New Zealand muslingen i en oppskrift med 29% protein - anbefalt av veterinærer. Den er ideell for en problemfri og skånsom mating, selv ..
Kr. 139,-
Eks Mva:Kr. 111,-
Brand: HappyDog
Happy Dog Baby Kornfri - til middels og store raser med en voksenvekt fra 11 kg, fra 4 ukers alder opptil 6 måneder.Happy Dog Baby Kornfri, er et lett fordøydelig og balansert fullfôr til spesielt følsomme valper fra 4 ukers alder. Den kornfrie oppskriften tilbyr et bredt utvalg av 5 utvalgte protei..
Kr. 149,-
Eks Mva:Kr. 119,-
Brand: HappyDog
Happy Dog Baby Lam & Ris - til middels og store raser med en voksenvekt fra 11 kg, fra 4 ukers alder opptil 6 måneder.Happy Dog Baby Lam & Ris er en kylling-fri oppskrift med optimal protein og fettinnhold for valper fra 4 ukers alder. Velsmakende lam, lett fordøyelig ris og det verdifu..
Kr. 139,-
Eks Mva:Kr. 111,-
Brand: HappyDog
Happy Dog Baby Original - til middels og store raser med en voksenvekt fra 11 kg, fra 4 ukers alder opptil 6 måneder. Happy Dog Baby Original er for valper fra 4 ukers alder. Den fremmer et balansert kosthold og en optimal utvikling. Den unike hjerteformen med hull i gjør kroketten le..
Kr. 139,-
Eks Mva:Kr. 111,-
Brand: HappyDog
Det optimale fett- og proteininnholdet støtter valpen optimalt i de vekstintensive månedene. På denne måten kan huden bygge opp kroppsmasse og sterke muskler. Et balansert kosthold sørger også for at leddbånd, ledd og en vakker pels utvikler seg som det skal. Velsmakende lam, høyfordøyelig ris og de..
Kr. 695,-
Eks Mva:Kr. 556,-
Viser 1 til 12 av 15 (2 sider)